BASES DEL CONCURS

  • Pujar una fotografia pròpia, realitzada a Camping Aquarius durant qualsevol temporada entre 1972 i 2022.
  • Dates per participar-hi: De l'1 d'abril i el 31 d'octubre del 2022. Els premis es comunicaran l'1 de desembre del 2022.
  • Els usuaris donats d'alta a la web, podran votar per les fotografies que més els agradin i també podran pujar fotos per participar-hi si ho desitgen. El 31 d'octubre, tancarem la pàgina i tindrem el registre exacte de vots per fotografia. Optaran a premi les 16 fotos més votades. En cas d'empat a les votacions, sempre tindrà preferència la fotografia que hagi estat pujada abans.
  • Els premis atorgats estan detallats a l'apartat PREMIS. Participant al concurs, accepto que el premi és personal i intransferible i es lliurarà a nom de la persona que participa al concurs i serà aquesta mateixa la que haurà de gaudir del premi al llarg de la temporada 2023 sense opció a modificar la persona que gaudeix del premi ni posposar-ho en el temps. Si la persona a qui es lliuri el premi i es faci la reserva al seu nom, no es presentés a la data estipulada a recepció, el càmping no es farà responsable d'aquesta reserva i caldria abonar-la totalment.
  • Si la persona que participa al concurs resulta guanyadora i ja disposa d'una reserva al seu nom per al 2023, restarem de l'import total de la reserva, la part corresponent al valor del premi.
  • Els guanyadors podran triar entre allotjament o parcel·la per gaudir dels premis i sempre anirà subjecte a disponibilitat del càmping, d'exclusiu ús per a la temporada 2023.
  • Els premis no podran bescanviar-se pel valor de l'import en diners i si no poden assistir-hi al llarg de la temporada 2023, es perdrà el premi sense opció a reclamació en tractar-se d'un regal/premi per part de l'organització del càmping.
  • Les dades que els usuaris han facilitat voluntàriament es faran servir per AQUARIOS HOTELERA S.A. (telèfon de contacte: +34 972 52 00 03 i email: info@campingaquarius.com) exclusivament per a aquest concurs i sense cap altra finalitat comercial. Necessitem la informació que es demana per contactar-hi en cas de resultar guanyadors d'algun dels 16 premis.
  • La direcció del càmping es reserva el dret d'excloure tot aquell guanyador de premi que hagi aconseguit pujar una foto entre les 16 més votades, que no compleixi o no hagi de complir alguna de les bases del concurs. També es reserva el dret d'eliminar del concurs tota aquella imatge que no compleixi l'ètica del càmping.
  • Concurs exclusiu per a clients del càmping Aquarius