WEDSTRIJDREGLEMENT

  • Upload een eigen foto, genomen op Camping Aquarius tijdens een seizoen tussen 1972 en 2022.
  • Data voor deelname: van 1 april 2022 tot 31 oktober 2022. De prijzen zullen op 1 december 2022 worden bekendgemaakt.
  • Geregistreerde gebruikers van de website zullen kunnen stemmen op de foto's die zij het mooist vinden en kunnen desgewenst ook foto's uploaden om mee te doen. Op 31 oktober sluiten we de pagina en hebben we het exacte aantal stemmen per foto. De 16 foto's met de meeste stemmen komen in aanmerking voor de prijs. Bij staking van stemmen krijgt de foto die het eerst is geüpload altijd voorrang.
  • De toegekende prijzen staan vermeld in de rubriek PRIJZEN. Door deel te nemen aan de wedstrijd accepteer ik dat de prijs persoonlijk en niet overdraagbaar is en zal worden toegekend op naam van de persoon die deelneemt aan de wedstrijd en dat het deze persoon zal zijn die de prijs zal moeten genieten gedurende het hele seizoen 2023 zonder de mogelijkheid om de persoon die de prijs geniet te wijzigen of in de tijd uit te stellen. Indien de persoon aan wie de prijs is toegekend en de reservering op zijn/haar naam is gesteld, op de vastgestelde datum niet bij de receptie verschijnt, is de camping niet verantwoordelijk voor de reservering en zal het volledige bedrag moeten worden betaald.
  • Als de persoon die aan de wedstrijd deelneemt en de winnaar is, al een reservering op zijn/haar naam heeft voor 2023, zullen wij het deel dat overeenkomt met de waarde van de prijs aftrekken van het totale bedrag van de reservering.
  • De winnaars zullen kunnen kiezen tussen een accommodatie of een standplaats om van de prijzen te genieten en het zal altijd afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van de camping, voor exclusief gebruik voor het seizoen 2023.
  • De prijzen kunnen niet worden ingeruild voor de waarde van het bedrag in geld en als zij niet aanwezig kunnen zijn tijdens het seizoen 2023, zal de prijs verloren gaan zonder de mogelijkheid om deze op te eisen, aangezien het een geschenk/prijs van de campingorganisatie is.
  • De gegevens die de gebruikers vrijwillig hebben verstrekt, zullen worden gebruikt door AQUARIOS HOTELERA S.A. (telefoonnummer: +34 972 52 00 03 en e-mail: info@campingaquarius.com) uitsluitend voor dit vergelijkend onderzoek en voor geen enkel ander commercieel doel. Wij hebben de gevraagde informatie nodig om contact met hen te kunnen opnemen in geval van het winnen van een van de 16 prijzen.
  • De directie van de camping behoudt zich het recht voor om prijswinnaars uit te sluiten die een foto hebben geüpload die behoort tot de 16 foto's waarop het meest is gestemd, maar die niet voldoet of zal voldoen aan een van de wedstrijdregels. Zij behoudt zich tevens het recht voor om elke afbeelding die niet in overeenstemming is met de deontologie van de camping, van de wedstrijd te verwijderen.
  • Alleen voor een Camping Aquarius klant